Anunturi
Catedra de Biofizica  - Facultatea de Medicina Generala

Calendar examene, sesiunea toamna, an univ. 2016-2017

Medicina Generala, examene de restante + mariri

*NOTA: studentii se pot prezenta la alegere, la o singura data programata din cele doua afisate.

Locul de desfasurare al examenului scris: Catedra de Biofizica (Bd. Eroii Sanitari nr.8), salile de LP (demisol).

Tipul examenului: Examenul scris este de tip grila; nota finala se calculeaza conform metodologiei afisate la avizierul catedrei, disponibila si aici. Bibliografia de examen si exemple de teste grila sunt afisate in sectiunea "Cursuri" a acestui site, sau se pot consulta la bibliotecile pentru anul I, inclusiv la Biblioteca Disciplinei.

Corectarea si calculul notei se fac public, pe loc, imediat dupa terminarea examenului; la corectare asista comisia de examen, candidatul si ceilalti studenti participanti la examen. Comisia este formata din cel putin doua cadre didactice si un secretar (cf. Regulamentului UMF-CD, art. 36). Modul detaliat de desfasurare al examenului este descris aici.

Eventualele contestatii se vor analiza in comisie in urmatoarea zi lucratoare, la secretariatul Catedrei de Biofizica Medicala.
Pentru exemple de intrebari, teste grila, consultati sectiunea "Cursuri" a acestui site.


 

REZULTATE :

AN UNIV. 2016-2017

Va rugam sa verificati notele afisate si in cazul in care constatati neconcordante (pt. punctaj grila, nota calculata cf metodologiei, sau ortografie nume), sa ni le semnalati cat mai curand posibil, la secretariatul disciplinei, dna Corina Dorobantu, zilnic intre orele 11.30 - 14.30 (sau telefon 318 0862 interior 180).


Arhive rezultate:

AN UNIV. 2015-2016

REZULTATE AN UNIV. 2014-2015, sesiunea vara: REZULTATE AN UNIV. 2013-2014: REZULTATE AN UNIV. 2012-2013


Ultima actualizare: februarie, 2017